Transport opasnog tereta (ADR)

Transport opasnog tereta ili transport opasnih materija u drumskom saobraćaju, sa nama je potpuno bezbedan, jer posedujemo sertifikate za prevoz opasnih materija, posedujemo neophodna vozila, iskusno osoblje i iskustvo u dosadašnjem radu.   

Naši zaposleni su posebno obučeni i sertifikovani za ovaj vid izazova i pobrinuće se da vaš teret stigne na odredišnu destinaciju bezbedno uz poštovanje svih zakonskih protokola i regulativa.

Međunarodni sporazum o prevozu opasnih roba u drumskom transportu ADR (European Agreement concerning the International Carriage of Dangerous Goods by Road) reguliše transport opasnih materija, a JOMINI DOO, se u potpunosti pridržava svih njegovih odredbi.

Za besplatan savet, konsultacije, pripremu dokumentacije ili pomoć pri organizovanju opasnog tereta pozovote na broj 011/318-7608 ili pišite na mail  upit.drumski@jomini.rs  ili jednostavno popunite upit na stranici https://www.jomini.rs/zahtev-za-ponudu-drumski-saobracaj/  kako bi vas kontaktirali po vašem zahtevu.