Idealan partner za vaš profesionalni napredak

O nama

Logistika vašeg razvoja

Prisutni smo na tržištu od 2001. godine. U samom početku bili smo orijentisani na pružanje usluga carinskog zastupanja i pružanju usluge posredovanja u prevozu robe. Kako smo kroz godine poslovanja prepoznali potrebe klijenta za potpunom logističkom uslugom na jednom mestu, u svoju ponudu uvrstili smo domaći i međunarodni transport robe i skladištenje robe. Danas, naš logistički centar ima sve na jednom mestu, gde naš stručni tim stalno razvija logistička rešenja po meri klijenata i omogućava pružanje brze i pouzdane usluge.

Po čemu se razlikujemo od drugih pružaoca logističkih usluga?

  • Prepoznati smo na tržištu kao kompanija od poverenja, jer više od dve decenije sarađujemo sa mnogim dobavljačima i logističkim partnerima drumskog, železničkog, brodskog i avio saobraćaja, u Srbiji ali i u čitavom svetu.
  • U saradnji sa nama nisu vam potrebne dodatne karike u lancu logističkih usluga. Izvršenje svih usluga i procedura kontrolišemo na jednom mestu, u našoj kompaniji. Sve operativne carinske postupke  obavljamo sami i vrlo blisko sarađujemo sa svim kooperantima.
  • Pružamo vam mogućnost skladištenja robe u našem magacinu, na preko 1.500 m² komercijalnog i 2.000 m² carinskog prostora, uz najviši nivo bezbednosti robe, na pristupačnoj lokaciji u blizini CI Terminal u Beogradu.
Transportne usluge
70%15%10%5%

TRANSPORT ROBE

ŠPEDICIJA

SKLADIŠTENJE

Sve što treba da znate o transportu i logistici

Zbirni transport (LTL) je jedan od najefikasnijih načina transporta robe u situacijama kada nemate mogućnost da opravdate troškove angažovanja solo vozila za vašu robu. Na žalost troškovi se lako povećaju ukoliko ne znamo kako da maksimiziramo efikasnost i optimizujemo troškove za svaku pojedinačnu pošiljku.

Male kompanije baš kao i velike, koje transportuju teret i pošiljke visoke vrednosti često nemaju dovoljno tereta kako bi sami napunili brodski kontejner ili avion. U ovim slučajevima, kompanije se odlučuju između različitih opcija konsolidacije, različitih konsolidatora odn. logističkih operatera kako bi postigle svoje ciljve i robu dopremile na odredište na vreme.

EUR1 je dokument koji označava i dokazuje preferencijalno poreklo robe. EUR1 izdaju carinski organi u zemlji odakle se roba izvozi na pismeni zahtev izvoznika ili njegovog ovlašćenog predstavnika, a na odgovornost izvoznika. Za tu svrhu izvoznik ili njegov ovlašćeni predstavnik popunjava uverenje tj. EUR1 dokument.

AVIO TRANSPORT
SKLADIŠTENJE