Organizujemo prevoz punih I zbirnih kontejnera iz svih luka sveta

Brodski prevoz kontejnera

Kao najekonomičniji vid transporta robe, brodski transport čini oko 90% ukupnog svetskog transporta robe.  Mi organizujemo prevoz robe brodom sa svih kontinenata za Srbiju i obrnuto. Nudimo vam odgovarajuće rešenje i kapacitet uz najpovoljnije uslove, ponudićemo vam najbolju rutu, kako bi troškovi bili što manji, a vreme prevoza robe što kraće. Naš iskusan tim će za vas organizovati utovar robe, njen istovar, preuzimanje i dostavu na željenu adresu.

Nudimo vam organizaciju:

  • Prevoza punih kontejnerski utovara (FCL)
  • Prevoza zbirnih kontejnerskih utovara (LCL)
  • Brodskog prevoza rasutog i tečnog tereta
  • Brodskog prevoza vangabaritnog tereta
  • Osiguranja robe u transportu

Mi uvek imamo rešenje za svaki logistički proces, kontaktirajte nas upit.abz@jomini.rs

Organizacija prevoza punih kontejnera (FCL) – zahvaljujući ugovorenim cenama sa brodarima i njihovim agentima, možemo ponuditi konkurentne cene za pomorski transport i prostor na brodovima preko cele godine, uključujući vršne periode u godini kada je povećana tražnja za ovom uslugom

Organizacija prevoza parcijalnih kontejnerskih utovara (LCL) – u kooperaciji sa najvećim konsolidatorima u svetu, možemo ponuditi redovne nedeljne polaske, nesmetan prijem robe i prateće usluge (konsalting, carinjenje, skladištenje, distribucija i “value-added” usluge) – sve na jednom mestu!

ZAHTEV ZA PONUDU
AVIO TRANSPORT
SKLADIŠTENJE