SKLADIŠTE BEOGRAD I CARINSKO SKLADIŠTENJE ROBE U BEOGRADU, U ODGOVARAJUĆEM SKLADŠNOM PROSTORU, ILI ZAKUP CARINSKOG SKLADIŠTA, JESTE VAŽAN SEGMENT LOGISTIČKE PODRŠKE KOMPANIJE JOMINI DOO

SKLADIŠTENJE ROBE

Skladište Beograd ili skladištenje robe u Beogradu, u odgovarajućem skladišnom prostoru jeste važan segment logističke podrške.

Iznajmljivanja skladišnog prostora odgovarajuće veličine, logistika u samom skladištu, bezbednost skladišnog prostora i dostupnost skladišta je inforacija od presudnog značaja za upravljanje zalihama.

Skladište Jomini sa svojih 1.600 m² komercijalnog magacinskog prostora i dodatnih 2.000 m² carinskog skladišta, pruža svu logistiku i mogućnost da svojim klijentima obezbedimo skladštenje paletizovane robe i nepaletizovane robe.

Bilo da su vaše potrebe za skladištenjem kratkoročne ili dugoročne, u našem magacinu,  vaša roba je na bezbednom i sigurnom mestu, uvek dostupna na zahtev.  Mi poštujemo vaše vreme, imovinu i robu i zato naši objekti ispunjavaju sve zakonske norme, roba je osigurana od osnovnih rizika u skladu sa zahtevima klijenata i pružamo uslugu u najkraćem roku na najkvalitetniji način.

Carinsko skladištenje Beograd

Carinsko skladištenje je postupak čuvanja carinske robe u carinsko skladište u skladu sa propisanim uslovima i pod carinskom kontrolom zvaničnog državnog subjekta. Carinska roba može biti strana roba koja je uneta u carinsko područje Republike Srbije i domaća roba namenjena izvozu.

JOMINI DOO u svom vlasništvu poseduje carinsko skladište u ulici Cara Konstantina 10, Zemun u neposrednoj blizini carinskog terminala. Skladište je osigurano kod osiguravajuće kuće. Prilikom skladištenja Vaše robe organizujemo njen prijem/istovar, evidenciju, adekvatan smeštaj i čuvanje. Takođe, robu otpremamo prema propisima, carinimo,  pakujemo, vršimo utovar i isporučujemo do odredišta. Pišite nam na upit.skladiste@jomini.rs ili pozovite na telefon 011/318-7608

Usluge koje nudimo:

  • Utovar i istovar paletizovane ili robe u rinfuzi
  • Pakovanje robe u odgovarajućoj ambalaži
  • Uzorkovanje na zahtev nadležnih inspekcijskih organa
  • Prepakivanje robe radi dalje distribucije (Pick-Pack)
  • Prostor za smeštaj robe pod posebnim temperaturnim režimom (hladnjača +2°C)

Obezbedite najbolje uslove za vašu robu, pišite nam upit.skladiste@jomini.rs

ZAHTEV ZA PONUDU
AVIO TRANSPORT
SKLADIŠTENJE